Kell näitab, et olen reisi jooksul käinud ligi 200 000 sammu ja ca 100 km. Eks kokkuvõte ootab vormistamist.
Eile külastasime enne ärasõitu veel Busanis kunstnike linnaosa, seal oli värvi ja inspiratsiooni. Midagi mulle väga hingelähedast ja lihtsalt äge.
- maskid pole kuhugi kadunud, Koreas pigem nõuti igal pool siseruumides, ka lennukis kandsid paljud maske, ma isegi,
-Korea muuseumid olid hästi ehitatud, suured, ilusad ja esemelised väljapanekud seotud interaktiivsetega.Viimased klass
omaette.
- magustoit meie mõistes ei kuulu korea toidukorra juurde. Üks spetsialiteet, mida meilt ei leia sai ära maitstud, sisuliselt pudise
jää moodi asi punase oa moosiga, 🥴 maitsesin ära, ise paneks maasikamoosi peale vast. Kõik muu oli maitsvam.
jää moodi asi punase oa moosiga, 🥴 maitsesin ära, ise paneks maasikamoosi peale vast. Kõik muu oli maitsvam.
- Kui juba lauda saad, siis teenindamine on ülikiire, ei jõua nii kiiresti eest kõhtu kühveldada, kui juba uued toidud laulal😝 dippi pole kombeks jätta ja keegi ei oota ka. Peale sööki on laual väike läbu, mis ülikiiresti ära koristatakse. Toidu juurde käib viin ja õlu. Õlu on isegi kallim ja viin nn sotšu ( vanasti oli meil miski sosku , kirjapilt pudelil soju) on 16,5 kraadine, väiksed 0,3 - sed pudelid. Kallavad esmajärjekorras naised ja järgmine reegel -
- oleme koos ümberistumistega lennanud üle 16ne tunni, säutsun aja täiteks Helsingist, Koreaga võrreldes peaaegu kodus, aga siiski mitte ....
- kirss tordil kogu reisi vältel muidugi giid Indrek Park, ühelt poolt teadlane, keelemees, teisalt äärmiselt laia silmaringiga soe inimene.
- mugavustega harjub kiiresti, sooja prill- lauaga ja wc posti poolt hügeeni pakkuvate mugavustega,😜 sooja supiga hommikul jms
Kommentaarid
Postita kommentaar